top of page

Ik ben Better You Yoga

En breng je de kracht van yoga

98ac7711-3634-47fa-99fa-48b6f69aa381_edi

Welkom op mijn persoonlijke pagina, waar ik mijn reis deel van voormalig kankerpatiënt naar yogadocent.

Het is een reis van herstel, ontdekking en zelfgenezing die ik graag met jullie wil delen.

Yoga en essentiële oliën hebben een centrale rol gespeeld in mijn pad naar welzijn en kracht.

 
De Diagnose

Mijn reis begon met de harde realiteit van een kankerdiagnose. Het was een keerpunt in mijn leven dat me dwong om op zoek te gaan naar manieren om mijn lichaam en geest te ondersteunen tijdens het herstelproces. De traditionele medische behandelingen waren natuurlijk van vitaal belang, maar ik wilde meer doen om mijn algehele welzijn te bevorderen.

 
Ontdekking van Yoga

Yoga kwam als een zonnestraal in mijn leven. Wat begon als een zachte oefening om mijn lichaam te helpen herstellen, groeide al snel uit tot een krachtig instrument voor transformatie. De combinatie van ademhalingstechnieken, houdingen en meditatie bood niet alleen fysieke verlichting, maar bracht ook rust in mijn geest. Het werd mijn dagelijkse toevluchtsoord, een heilzame practice die me hielp om mijn innerlijke kracht te ontdekken.

 
Essentiele Olien als Bondgenoten

In mijn zoektocht naar natuurlijke ondersteuning ontdekte ik de wereld van essentiële oliën. Deze geconcentreerde plantenextracten werden al snel mijn bondgenoten in het bevorderen van mijn welzijn. Van kalmerende lavendel tot verkwikkende pepermunt, elk olietype speelde een specifieke rol in mijn genezingsproces. De combinatie van aromatherapie en topisch gebruik versterkte mijn fysieke en emotionele welzijn.

 
De Weg naar Yogadocent

Naarmate mijn herstel vorderde, groeide mijn verlangen om anderen te helpen hun eigen reis van zelfgenezing te beginnen. Dit leidde me naar het pad van yogadocent. Gesterkt door mijn eigen ervaringen, volgde ik opleidingen en verdiepte ik me in diverse yogadisciplines.

Mijn doel werd duidelijk: anderen inspireren en begeleiden op hun eigen reis naar een gebalanceerd en gezond leven.

 
Het Belang van Zelfzorg

Mijn verhaal benadrukt het belang van zelfzorg en holistisch welzijn. Yoga en essentiële oliën zijn krachtige tools die niet alleen bijdragen aan fysieke genezing, maar ook aan emotionele en spirituele balans. Ze vormen een integraal onderdeel van mijn dagelijks leven, en mijn missie is om deze waardevolle bronnen van welzijn met zoveel mogelijk mensen te delen.

 
Samen op Reis

Ik nodig je uit om samen met mij op reis te gaan. Of je nu herstellende bent van een ziekte, stress ervaart in het dagelijks leven, of gewoon op zoek bent naar meer balans, mijn ervaringen en lessen staan tot je beschikking.

Laten we samen bouwen aan een leven vol gezondheid, veerkracht en vreugde.

Namaste

Cindy

bottom of page